Leta överallt!

tisdag 17 april 2012

Fan fiction


Fanfiction är ett begrepp för berättelser skapade av amatör- eller proffsförfattare som utspelar sig i redan existerande platser, oftast utan att den som gjort själva berättelsens tillstånd inhämtats. Detta är vanligt förekommande inom populärkultur, och uppkommer vanligen i närheten av populära filmer, romaner och datorspel.
Fanfiction skapas med utgångspunkt i originalets värld, men exakt hur fritt fanfiction-författaren ställer sig till dess handling är olika. Vanligast är att man använder figurer, begrepp och platser som redan är med i förlagan, men dessa kan i sin tur sättas in i nya sammanhang och vara med egna skapade rollfigurer, för att på så sätt låta nya situationer uppstå och skapa nya berättelser.

Även historier som beskriver ett till förlagan alternativt händelseförlopp är ett ofta förekommande berättargrepp.

Det ni ska göra är en egen berättelse som grundar sig i de spel ni spelar. Alternativt kan ni skriva om ett slut på en story från ett spel eller en film ni sett som redan finns, tex den i Modern Warfare.

17 kommentarer:

  1. Jag ska skriva om WoW med min karaktär i det, tror att jag ska skriva om Emerald Dream eller om Lich King.

    //Felix 9E

    SvaraRadera
  2. Super Mario i miljön från terminator salvation, som medlem av motståndsrörelsen.

    SvaraRadera
  3. steve från minecraft i leagueoflgengends miljö

    SvaraRadera
  4. Hampus cp magnusson10 maj 2012 kl. 14:12

    Röda snubben

    Det var en gång en röd snubbe som skulle rädda en fallande gubbe. Han tog på sig sin fula dräkt och svingade iväg sig mot honom. Man hörde hans skrik den röda snubben skyndade sig. Men när han svingade iväg så kom en mystisk portal mot honom och åt upp honom. Han svimmade av när han kom fram dit. Han tror han hamnade i Twisted three line. HAN HADE RÄTT. Han såg en nasus springande mot honom. Han hade ulti på. Den röde snubben blev jätte rädd. Nasus försökte döda honom genom att slowa honom till döds men han failade, han halv dog. Han sprang hem för att få tillbaks allt health som nasus tog på honom. Den röde snubben köpte ghostblade för att springa snabbare. När han var på väg mot arenan igen så kommer en SORAKA !!! Men nu tvekade inte den röde snubben han körde fullt på soraka. Hon ville fly men den röde snubben hade ju köpt ghostblade så han sprang ifatt henne och döda henne. Men soraka hade tagit mycket skada på den röde snubben medans hon blev jagad. Då kom nasus bakom den röde snubben och 1 hita han med en attack bara. Den röde snubben blev förbannad och köpte 6 phantom dansara och fick skit mycket attack speed och klonka alla och tog sönder nexusen HELT ENSAM. Like a baws…

    SvaraRadera
  5. Minecraft Steve i leagueoflegends
    Steve har blå kläder med ett guld svärd han är i det blå laget.
    Steve specar i sin Q först vilket han får ett dimant svärd och han får 20 ad till om man använder den. Han köper dorans blade som first buy. Jag går top med miss furtune. Han går in i busken och miss furtune är precis bakom han. Soraka kommer mot oss han använder sin Q och miss använder sin cirkel, hon blir 3 hittade. Master Yi kommer han hoppar in han dödar dom båda. Hela steves lag skriver noob. Miss och steve går upp igen dem farmar en stund, sedan levelar dem 2 steve specar is in W vilket gör en vägg an stone blocks. En stund levelar han 3 då specar han i sin E vilket är pilbåge i 6 sec. Det blå laget acear det lila laget alla skrive gj. Det andra laget skriver noob champs. När han levelar 6 specar han i sin R(ulty) vilket är tnt bomber som har väldigt lång range. Han går och gangar veigra i mid han har en bar kvar steve försöker blockera väggen med sin vägg men lyckas ej. Han tar sin R och får killen. Det står 22-16 i kills och det har gått 20 minuter. Det lila laget ville surrenda men det misslyckades. Det blå laget går för baron. Steve gör sin ulty och 1 hittar Baron. Alla får buff i det blå laget steve går och tar blå på deras sida väldig farligt. Han möter hela deras lag vid röd han ultar med sina tnt bomber han får en pentakill helt själv. Han går och pushar ner dem sista tornen i mid lane. Han tar ner inhibben och sedan tar han ner dem 2 sista tornen mina lag medlemmar dör av tornen. Han får ner dem 2 sista tornen. Det lila laget kommer. Men steve gör sin väg och hinner slå ner nexusen. HELT SJÄLV.

    SvaraRadera
  6. Fredrik Fogelberg the Bawz10 maj 2012 kl. 14:14

    Fan fiction – Dataspelsprofilen
    Det var en vanlig dag i summoners Rift, 5st spawnade i det blå laget men bara 4st i det röda. Det saknades en i det röda laget då erbjöd sig Aragon från sagan om ringen att hoppa in tillsammans med det röda laget, De tackade ja och så köpte han ett dorans blade och så gick han till bot lane tillsammans med soraka som support. Redan innan minions hade spawnat så chargade Aragon in i busken med sin E spell och träffade vayne och sona, deras healthbar sänktes rejält och så fortsatte han att autoattackera vayne som dog snabbt men sona han flasha iväg. Aragon fick firstblood så han recallade och köpte skor och Health Pots. Han gick tillbaka till lanen och dominerade den i 10 minuter tills laningphase var över. Aragon var lvl 6 och han hade maxat sin Q spell. Den var en extra hård autoattack. Han kunde jungla nu fast han även inte hade smite. Han tog röd och blå buff så nu kunde han använda sina spells utan att förlora mana.
    Aragons lag pushar mid Towers och så kommer det blåa laget för att försvara men de har ingen chans. De pushar ända in tills inhibitorn och sedan vänder alla tillbaka till deras lanes och farmar. De stealar även deras röd och blå buff. Alla i det röda laget hade bra farm och items. Aragon hade Dorans blade, Infinity edge, Berserker greevers, Phantom dancer, Bloodthirster och en warmogs armor så han inte dör så lätt. Han var så stark så han kunde döda hela deras lag med sin ultimatespell som gör att han blev immun mot all skada i 5 sekunder. Det röda laget gick nu till mid igen för att fortsätta pusha men så sade Aragon att de skulle döda baron för att få hans buff, då kan de vinna mycket lättare. Buffen ger trots allt Mana och hp regeration, Attack damage och abilitypower. Nu hade de dödat Baron och de gjorde sin sista push mid. De var så op att de tog sönder alla byggnader utom det blåa lagets nexus. Det var bara en i det blå laget som levde och då blev Aragon så ivrig att han dök in i deras spawn och dog. Sedan började alla andra i det blåa laget att leva och dödade alla andra som levde i det röda laget. Det blev en total katastrof för det röda laget och det blåa laget han pusha jätte mycket så Aragon ragequitade och sa att han aldrig mera ska vara med i detta skitspel. Det blå laget vann denna match tack vare att Aragon var så ivrig. Alla i det blåa laget skrev GG men alla andra i det röda laget skriv BG! Report Aragon please! AV: Fredrik

    SvaraRadera
  7. Fan fiction – Dataspelsprofilen

    Counterterroristerna och Terroristerna spawnade upp i var sin ände av en stor Minecraft server. Terroristerna skickade ner sina sniper skyttar i närheten av ett stort träsk och inväntade Ct´s styrkor. Medans Ct var medvetna om att det skulle hända. Så ett gäng Machinegun Killar sprang bakvägen till deras spawn.
    Dom laddade om och 3 st gick in pepprande med varsin machingun i handen. Dom fick död på 5 personer i T men T fick sedan syn på dom och dödade alla. Det var nu 5 kvar i varje lag nu krävdes det uthålliget för att klara av det. Alla var trötta men dom visste att dom inte kunde sova då det skulle kunna dö. Så alla satt sig vid camoflage och inväntade motståndare. Natten gick men ingen kom. Ct bestämde sig för att att inkalla 50 nya soldater via en båt utan att T skulle veta av något. Men T hade varit runt och spionerat i deras läger på morgonen och bestämde sig för att slå till redan ikväll. Kvällen hade nu kommit och T var redo att slå till, dom gick mellan stora träd och buskar tills dom fick syn på Ct´s spawn. Dom trodde att dom låg i tältet och sov så dom kastade in 2 granater och skött med varsin ak. Då hörde dom något landa mellan dom det var en granat dom sprang för livet men det var försent. Dom sprängdes i luften det låg bara små kropps rester kvar.
    Ct vann krigen mot T och därmed är deras Minecraft värld beskyddad.

    SvaraRadera
  8. Luke Skywalker i Sagan om Ringen?

    Hur fan hade det sätt ut med Luke Skywalker på den mörka sidan i Sagan om Ringen, jo för det första hade kriget pågått i all evig het om man klassar Luke som god från Starwars eftersom de goda hjältarna kan helt enkelt inte dö. Visst obi- wan dör men det finns alltid en god som klarar sig som står på den ljusa sidan. Aragon, Legolas, Gimmili och Gandalf är alla skulle inte kunna dö eftersom det inte finns en film där den mörka sidan vinner. I en strid hade förmodligen den käraste Luke vunnit överlägset eftersom han har ett starkare vapen och har starkare krafter.

    Kriget som skulle inträffa hade hållit på i all evighet trots att Luke kan ta o döda alla enkelt så in i. Hade man tagit alla karaktärer från Starwars från den ljusa sidan hade det fortfarande inte blivit någon vinnare trots med massa skepp och gevär, det är bara så att de goda sidorna kan inte förlora.
    Frågan är också hur människorna föds i dessa två filmer eftersom i Starwars finns det från början kanske två max kvinnor lite mer i Sagan om Ringen men ändå, det betyder att en kvinna måste minst ha 100 barn. Ända självklara grejen är att man ser hur orcherna skapas av lera o trä.

    Samma gäller om Batman, Spiderman och Superman skulle ingå i en fight man vet att Batman är mänsklig och att Superman är odödlig men en superhjälte kan inte helt enkelt inte dö så trots att Superman hade kunnat döda två inom en minut, detta betyder också att när jorden går under och sprängs kommer alla superhjältar sväva i all oändlighet ute i rymden.

    Får fan ske en förändring inom filmvärlden!

    AV: Petter Kalbe

    SvaraRadera
  9. Fan Fiction
    Det var en gång en knatte som hette Jens. Jens hade gått vilse och hittade inte hem. Han gick och gick men kom aldrig någon vart. Tillslut hittade han en vatten brunn. Han gick fram brunnen och kollade ner, plötsligt halkade han och flög rakt ner i brunnen. Han flög och flög men det kom aldrig något slut. Han kunde se ett litet ljus där nere. Han landade i en stor vatten pöl. Han simmade in till land och började se sig omkring. Han såg han ett skepp som hade krockat i ett stort jävla isflak. Han kollade på hur alla människor försökte ta sig därifrån på olika slags föremål. Han bestämde sig för att ta en båt och ro ut till den fula båten med den dummaste kaptenen. När han kom en bit ut så såg han en man och en kvinna. Mannen låg i vattnet och kvinnan var uppe på en dörr. Mannen kunde lätt ha fått plats på dörren med kvinnan med låg endå i vattnet. Jag såg att han inte svarade på kvinnan så hon släppte ner han i vattnet och han försvann. Jag rodde så snabbt jag kunde till henne och sedan plockade upp henne i båten. Hon tackade mig fast hon grät så mycket att båten fylldes med vatten. Vi höll på att sjunka men jag tog mina fula simfötter struntade i kvinnan och simmade iland. När jag var iland var jag törstig. Jag tog en kokosnöt jag hittade och fyllde den med det iskalla vattnet från havet. Jag tog en klunka men spottade genast ut. Jag höll på att drunkna av vattnet! Efter jag nästan drunknat passade jag på att dra en piss. Oooh det var så skönt att jag trillade omkull och pissade mig själv i munnen. Det smakade ganska gott faktiskt. Jag ställde mig upp och kollade upp i luften för att se om det fanns ett sätt för mig att komma hem på. Jag såg att det var ett hål uppe i luften. Jag tog satts och försökte hoppa upp men det gick inget vidare. Han hittade två fjädrar och satte dom på axlarna och började flaxa. Och han flög! HAN FLÖÖÖG! Som ingen annan människa hade gjort förut han flög upp till hålet och enda upp tills han såg ljuset igen. Han åkte igenom det och fick en stöt i huvudet. Han tappade kontrollen och flög ner igen men denna gången fanns det ingen vattenpöl och ta imot honnom utan denna gången var det 1000 vassa stenar. Han dog Hejdå! <3

    SvaraRadera
  10. Koosama Mooladen
    Cowma Banga skrek Koosama när han föddes på planeten Frutti & tutti hans turkos färgade föräldrar började le när dom såg deras ny födde son. Deras hormoner på den planeten är konstiga så alla födds håriga och man tappar hår hela barndomen ända tills puberteten då man tappar allt! Koosamas hem miljö var bra och det växte grönt överallt. Hela planeten var bara en hel gigantisk djungel, det fanns flera miljoner olika grupper i den, den stammen som Koosama föddes i hette blomsteurs och det var bland de minsta stammarna! Koosama gick med i deras trupper när han var 12 år för att han var en sån begåvad krigare, han var en av arméns mest begåvade när det gäller vapen som svärd. Under alla skolår så hade Koosama en rival vid namn Frederike Blomsteur, han hette Tyrann i mellan namn.
    När Koosama skulle kriga mot en annan stam så skärde han huvudet av varenda jävel som han dödade! Efter 2 månader när kriget var slut så skulle han gifta sig med Spärmeman, de skaffade ett barn 1 månad efteråt så döpte de barnet till Felishia Denada, kvällen där på så hade Koosama och Spärmeman lite mys pys, Spärmeman sög av Koosama väääääääldigt långsamt, sen så tog Koosama sin snopp och daskade till Spärmeman hårt på huvudet, efter det så körde han annualt på
    Spärmeman och efter att han hade kommit i rövhålet på honom så fick Koosama Ett hårt slag på huvudet, det var Frederike Tyrann Blomsteur som hade slått Koosama med Felishia Denada, så Koosama svimmade av. Sen när han vaknade så var han hemma hos Frederike Tyrann Blomsteur, Frederike började skratta åt honom och sa till honom att kolla åt höger där var Felishia Denada och Spärmeman fast knutna till en stång, de låg i koma. Så Frederike tog en kniv och skärde av huvudet på dem och kastade sen huvudena på Koosama och sen så visade han att Spärmeman igentligen var en kvinna, då skrek Koosama Cowmabanga och spottade rakt på Frederikes ansikte då tog Frederike en tång och klippte av varena tå och finger Koosama hade sen så dog Koosama av förblödning ….


    Av : Amir

    SvaraRadera
  11. SELENA OCH KALLEPONKEN

    Selena vaknade upp i en helt annan värld, i en animerad värld, hon blev förvirrad.. hon gick ut för att gå en promenad, när hon kom fram till kalleponkens trädgård såg hon inte kalleponken. Han var inne i huset och hans hund snobben låg där och sov på sitt lilla hustak. selena var jättebra på att flyga, hon gjorde det varje dag. hon flög fram till snobben och flög iväg med honom till sitt hus.
    kalleponken blev väldigt orolig och letade överallt efter sin hund snobben....
    kalleponken la ut bilder i helt området där det stog ‘’letar efter min hund snobben’’ och sen en bild på honom. selenas mamma såg att selena kom hem med en hund, och senare på dagen såg hon alla bilder i staden och givck hem o sa till selena att lämna tillbaka hunden till kalleponken. men selena ville ha snobben, för snobben är en talande hund som är jättetrevlig och jättesnäll..

    kalleponken kom hem till selena för att hämta hunden eftersom att selenas mamma hade berättat för kalleponken att selena hade hunden. då kom kalle o sa till selena ‘’du som har så stort huvud borde ju endå fatta att man inte tjuvar, & spreciellt inte husdjur, din idiot!’’

    då sa selena ‘’förlåt för det jag gjorde, jag ångrar mig jättemycket, vet inte riktigt vad jag fick för mig, kännde mig bara helt förvirrad här i denna animerade värld..’’

    sen stack kalleponken med sin hund. och dåå lärde sig selena en läxa, att hon aldrig mer ska tjuva något från någon annan.
    snipp snapp slut, där var sagan slut..

    SvaraRadera
  12. Nasse skaffar nya vänner

    Det var en gång en gris som hette Nasse. Nasse var en mycket liten och oturlig gris. Och varje gång han gick utanför sitt hus fick han extrem otur. Hans äventyr började en dag när det var riktigt dåligt väder ute. Han skulle gå och hälsa på uggla ute i skogen, men när han var halvvägs framme såg han något som var mycket mer lockande. Han såg en stor lerpöl som han bara var tvungen att grisa ner sig i. När han kom fram till pölen var den inte där. Den hade flyttats några steg framåt. Han gick efter den men fick en konstig känsla. Som om någon förföljde honom. Han gick fortare och fortare fram, men ännu denna gången flyttades den bort. Nu blev lilla Nasse rasande han var tvungen att rulla sig i den lerpölen. Nu när han inte längre orkade springa efter pölen så bestämde han sig för att gå tillbaka. Men han hade gått vilse. Stackars Nasse helt ensam ute i den stora mörka skogen.

    Sen kom en stor tornado. Nasse visst inte vad han skulle göra. Han klagade på sin extrema otur. Men rätt som det var kom Bamse. Bamse slängde upp Nasse på ryggen och sprang så fort som han bara kunde. Han sa till Nasse att det inte var säkert i skogen eller på land och att dom var tvugna att fly till havs. När dom var framme vid havet så var Nasse mycket orolig. Han visste inte säkert om han ville hoppa i i det iskalla havsvattnet. Men Bamse hoppade i och sa att det var bäst om Nasse också hoppade i. Det gjorde han. De simmade långt långt under vattnet. Men de fick snart slut på luft. Och i det ögonblicket när de var på väg att dö, då dök Ariel upp. Hon gav dom magiskt sjögräs som gjorde att de skulle kunna andas under vatten. Dem var mycket tacksamma och tackade Ariel så väl. Nasse och Bamse undrade om de kunde följa med Ariel för att dom inte visste var de skulle ta vägen. Hon sade:
    - Naturligtvis ! jag kan inte inte lämna er här helt ensamma.
    Ariel tog med Bamse och Nasse ner till Atlantica och presenterade dem för sin far Triton. Nasse började bli rädd, triton var ju så stor.

    Nästa dag när Ariel skulle ta med dem på äventyr, gick allt fel. När dem kommit utanför Atlantica fick de syn på Ursula. Ariel satte dem i säkerhet bakom en sjögräs klump. Men Ursulas hejdukar hade redan fått syn på dem, och skvallrade för henne. Ursula bad dem komma fram och det gjorde dem, vad annars kunde dem göra. Hon tog med Ariel och hennes vänner till en grotta där hon sen stängde inte dem i en håla. Nasse han undan ochgömde sig och var jätte rädd. Han stammade när han försökte ropa på hjälp hjjjjäällp...
    Ursula blev rasande hon hade ingen aning om att Nasse hade rymmt. Hon letade överallt i grottan. Nasse ville inte heller lämna sina nya vänner. Så han gjorde upp en plan. Han skulle locka bort Ursulas hejdukar, sen stjäla Ursulas treudd som hon tagit från kungen Triton. Han visste inte hur detta skulle gå till men han fick bara ta och hoppas på det bästa. När han lurat iväg hejdukarna, kom han på att det var eko inne i grottan och han ropade med mörk mans röst att Ursula skulle slänga ifrån sig treudden, och sen släppa ut Ariel och Bamse. Ursula hörde att det var fejk så hon andvände sin treudd för att spåra Nasse. Men Nasse var snabb, han simmade så fort som möjligt runt så att spåraren inte kunde ta fast honom. Och när det gått en stund simmade han till Ursula så att hon fick stöten i sig istället. Hon föll sakta mot botten och treudden var nu i Nasses klövar. Han spräckte isen åt Ariel och Bamse, sen begav dem sig mot Atlantica för att berätta den stora nyheten för alla. Triton blev jätte glad över att fått tillbaka sin treudd och Nasse blev en hjälte i Atlantica.

    / FRIDA

    SvaraRadera
  13. HARRY POTTER PÅ ÄVENTYR

    Harry Potter vaknade hastigt och ställde sig upp. Han kollade sig omkring och undrade var han hade hamnat. När han tittade runt såg han trasiga väggar och hörde ett surrande ljud omkring sig. Han hade vaknat upp i en liten trasig stuga som bara hade en dörr och Harry gick ut ur den. Utanför dörren möttes han av en stor snöpust som fick han ur balans och han trillade. Han hade hamnat på ett stort snötäckt berg fult av palmer. Han frågade sig själv om det var en dröm, kanske att någon hade förtrollat mig under tiden som jag sov? Han började gå runt men stannade efter några meter då han kände en obehaglig kyla som frös hela kroppen. Vid en av palmerna såg han en liten rosa luva kika fram och sen försvinna bort. Det såg ut som den var rädd och vilsen så han började springa efter den. När han kommit fram där han såg luvan såg han ett stort hål som var mörkt av ondska. Han stannade till en stund och tänkte: ska jag stanna här på detta enorma berget eller ska jag hoppa igenom hålet? Men han såg en liten alf hoppa ner i hålet med en stor rosa luva så han följde efter. Den såg så snäll ut men ändå som om han gömde något. Harry gick fram till hålet och hörde ett stort surrande ljud som var väldigt irriterande. Men han böjde sig fram över hålet för att kolla igenom det men såg inte något annat än svart, men tillslut såg han något suddigt framför sig och det liknade något stort och vitt. Det var inte så lätt för honom att förstå vad det var men efter en stund såg han det klart den var. Det var en stor kista som lös av mysteri. Harry tvekade inte en sekund på att hoppa. Hålet var långt och det kändes som en evighet innan han tillslut såg något. Harry började skrika och fick en chock när han kände att han blev helt blöt. Och han vaknade till och såg en fisk som simmade framför ögonen på honom. Han simmade upp till ytan och när han kom upp såg han en stor ö framför sig med ett stort vitt slott. Det var enormt med klättrande växter och en stor flagga på toppen. Han började simma in mot land och när han var halvägs såg han alfen igen som sprang in i det stora slotten men det konstiga var att den stannade vid dörren och vinkade till Harry. Då blev Harry ännu mer nyfiken på alfen och simmade ännu snabbare till stranden. När han kommit in på slottet var han helt plötsligt i en stor skog och långt in bland träden såg han en liten stuga med brinnande facklor fram till dörren. Han började gå sakta mot stugan men stannade av att han hörde något. Det var någon som skrek: Städa, du tror väl inte att du får pengar för att lata dig! Du är så patetisk, du duger inte till något!
    Sen kom en liten kopp flygande till ut ur fönstret och Harry såg glas skivorna flyga. Harry sprang fram till stugan och kollade in igenom dörren. Han såg massa alfer springa runt i stugan och städa. Efter en stund såg han en kvinna i svart sitta i en fotölj och äta kakor. En afl fick syn på Harry och gick fram till honom. Alfen sa: Spring, spring, innan häxan får syn på dig. Och i samma ögonblick vände häxan sig om och såg vem det var. Det var faktist självaste snövit. Snövit började skrika åt honom att han skulle försvinna annars skulle hon förtrolla han. Harry blev såklart väldigt rädd och började springa. Han hörde att någon följde han så han kollade bak och såg att det var snövit som åkte bakom han på sin kvast och sedan snubblade han på en sten och föll ner på den hårda marken.

    I samma ögonblick vaknade han hastigt upp i sin säng på Hogvards. Och allt hade bara varit en lång och konstig dröm som bara var fortsättningen för Harry …....


    SLUT


    /Julia

    SvaraRadera
  14. FAN FICTION
    Nalle Puh -

    Nalle Puh var ute och letade efter honung, det var varmt och soligt ute. Fast han hittade ingen honung, i tre dagar var han ute och letade efter honung. Men ingen honung fanns det. Nalle Puh blev jätte negativ, han var så aggressiv utav sig. Ingen hade någonsin sett honom vara så arg som han då var. Nalle Puh fick ett utbrott och visste inte hur han skulle hantera det, han hade ingen blekaste aning om vad han skulle göra. Hans röda fina tröjan som han alltid bar slet han upp, horn började växa på honom. Han fick vampyr tänder, hans hudfärg förändrades och blev röd. Nalle Puh blev enormt stor och stark, han skrek jätte högt. Folket runt omkring honom blev rädda och chockade. Vad hände med den fina Nalle Puh? Vart hade han tagit vägen, allt var så konstigt. Han blev ju den rena kopian av djävulen. Nalle Puh vandrade omkring och hamnade i människo världen. Då han var runt oss så hittade han till Willys, där gick han in och såg att de hade en massa honung. Han gick fram till hyllorna och började slita i alla honung burkar. Människorna blev förskräckta och sprang ut där ifrån. Men medans Nalle Puh fick i sig en massa honung så försvann den röda hudfärgen. Han krympte tillbaka, hornen och vampyr tänderna försvann. Han fick även en ny tröja av kassörskan. Alla tyckte att han var så söt, han var den gamla gulliga Nalle Puh igen.

    // Julia Chamoun

    SvaraRadera
  15. JUSTIN BIEBER

    Christine är på väg till skolan. När hon kommer fram ser hon att alla är omkring en kille, hon går dit och då ser hon att det är Justin Bieber fast han har klätt ut sig. Christine börjar skrika allt var hon har men ingen förstod varför. Justin går fram till henne och frågar om hon mår bra, plötsligt svimmar Christine.
    När hon vaknar upp ser hon sig omkring men vet inte riktigt vart hon är, Justin går fram till henne och berättar för henne vad som hade hänt. Christine kollar på Justin i några minuten, till slut säger hon:
    -varför började du just denna skolan när ditt liv är så himla perfekt?
    Justin kollade på henne och säger ’
    -vad menar du?’
    -Du har så många springande tjejer efter dig hela tiden, varför lämna allt de och komma till vår skola?’ säger Christine förvånat.
    -Jag förstår fortfarande inte vad du menar. Jag heter Jake föresten
    - OMG Förlåt! Jag trodde du var Justin Bieber
    Jake blev röd i ansiktet och rädd samtidigt för han vill inte att någon ska veta hans riktiga Ja.
    - För du liknar honom riktigt mycket, fortsatte Christine

    Dagen efter viste inte ’Jake’ vad han skulle göra. Han funderade på att inte komma till skolan. Om han går till skolan så kanske Christine redan berättat vem hon tror han är. Jake bestämmer sig för att inte gå till skolan denna gången.
    Christine letade efter Jake hela skolan dan och hon bestämde sig för att kolla till Jake, hon ville veta om han mådde bra eller inte. Christine knackade på och Jake öppnade dörren, denna gången såg han konstig ut. Det sår mer ut som att han hade något stort att berätta för henne.
    - Heej! Vad gör du här? Undrar Jake
    - Jag ville bara se om du mådde bra för jag såg dig inte i skolan idag, säger Christine
    - Jo de så att jag har något och berätta för dig, jag heter inte Jake, säger han långsamt.
    - Vad menar du?, säger Christine fundersamt
    - Jag är ’Justin Bieber’ men jag ville inte att någon skulle veta det.
    Christine har aldrig varit så glad.
    Sen den dagen så har Christine alltid haft ett leende på läpparna och hon har riktigt bra kontakt med Justin fortfarande.
    SLUUUUUUT!! :D

    SvaraRadera
  16. FAN FICTION!
    Det var en helt vanlig dag för Alex men plötsligt så kom en unik kille in i klassrummet tjejen visste att han var den underbaraste hon sett. Hon blev kär vid första ögonblicket. Läraren presenterade Justin för klassen och han fick lov att sitta vid Alex. Hon blev röd om kinderna det märkte Justin. Alex kollade märkligt på Justin nästan hela lektionen. Justin visste att något var fel. När han kom hem berättade han till sin mamma att det fanns en tjej som kollade på honom på ett konstigt sett, nästan så att hon kände igen honom. Hans mamma att allt skulle bli bra och att ingen skulle känna igen honom som Justin Bieber.
    Han lugnade ner sig och gick in på sitt rum. Nästa dag vaknade han upp och gick till skolan. På vägen träffade han tjejen som hade kollat sådär konstigt på honom han såg att hon hade en väska där det stod Justin Bieber. Han visste att hon var en Belieber. Hon såg på Justin och stannade upp, Justin kollade ner och gick framåt. Hon sprang efter honom och sa,

    - Stanna Justin!

    - Jag har en fråga!
    Justin stannade och visste att Alex visste att han var Justin Bieber.

    - Jag vet att du vet vem jag är.

    - Men det är ingen ide´ att du säger till någon för jag flyttar idag säger Justin.

    - Nej, jag lovar säger Alex!

    - Jag ska inte säga till någon! säger Alex.

    - Det säger alla tjejer jag har träffat säger Justin.

    - Men, säger Alex.

    - Aa, hej då säger Justin.

    - Vänta! säger Alex.

    - Vad, vill du ha en autograf eller? Säger Justin

    - Men nej eller egentligen jo, men i alla fall jag vill berätta en sak säger Alex.

    - Om jag berättar en hemlighet om mig litar du på mig säger Alex?

    - Inte om det handlar om något löjligt, säger Justin.

    - Jo det är så att jag kan läsa tankar, säger Alex.

    - Hahahahahaha var detta det bästa du kom på? Säger Justin.

    - Nej men det är sant, säger Alex

    - Okej, men det var inte roligt längre, säger Justin.

    - Så du menar att du inte tror på mig? Säger Alex.

    - Bevisa det, säger Justin.

    - Tänk på något, säger Alex.

    - Okej, säger Justin.

    - Du tänker på när du förförsta gången du sjöng live, säger Alex

    - Okej, det där var läskigt säger Justin

    Och från den där dagen litade Justin på Alex helt och hållet.

    Och dom levde lyckliga i alla sina dagar.

    Bedria

    SvaraRadera
  17. FAN FICTION
    Spiderman & Nalle puh på Råslätt!
    Spiderman var i Råslätt, stadsgårdskolan. Han var ny i skolan så han hämtade med sin bästa kompis Nalle puh som också bodde i Råslätt. och när de kom till skolan på en måndag stirrade alla på de och tänkte de är inte han det är bara någon som har klätt ut sig till Spiderman. Spiderman skulle gå för att träffa sin lärare och sedan få en massa häften och pennor från Makki vaktmästaren. När Spiderman går in till sin första lektion får han problem med pennan han måste skriva med, nätet i hans hand kommer på nästan alla i klassrummet, Måns flippar och de börjar bråka, Markus fick på sig lite nät så han gick och klagade till Ina. När Nalle puh ska på sin tyska lektion blir Angelica jätte arg för att han har med sig sin honung, hon delar ut papper och han kletar ut allt på alla papper, Angelica blir jätte arg och kastar ut honom från lektionen. Både får skäll, ingen har skött sig!
    Sedan har de rast så de går ut, de personerna som inte trodde på att Spiderman verkligen var Spiderman, så visade han att han var Spiderman och kastade upp nät i en av de närmaste lägenheterna på Råslätt och flög han upp dit! Och alla i hela skolan gick och kollade. När han gick tillbaka till skolan så sa Jonas till honom att han får en sista chans om han visar sitt nät igen så måste han kalla hans föräldrar och rektorn på möte. Det var så hans första dag gick till. Han gick hem, då frågade hans pappa honom hur dagen hade varit? Han sa att det hade gått bra. Han ljög nämligen för sin pappa. Så han gick ut med Nalle puh, och sedan ringde hans pappa och sa att han skulle komma hem. När han kom hem sa pappan till honom att han skulle flytta och byta skola för han inte skötte sig. Han gick till Nalle puh och sa att han skulle flytta så han tog farväl, Nalle puh frågade varför han skulle flytta, då sa han att rektorn hade ringt hem och sagt att jag inte skötte mig. Spiderman blev glad för hans pappa sa att han skulle gå i privatskola istället.

    Fatum

    SvaraRadera