Leta överallt!

torsdag 12 april 2012

Profilen idag

Det har varit lite motigt nu ett tag men idag så kändes det som att det går åt rätt håll. Jag lät mina tjejer jobba lite kring nästa år då vi ska låta dem bli en del av fritid också och ghöra saker med även äldre och det verkade som att de var positiva till idén. Grabbarna i E-sportsgruppen verkar vara på g också och de kanske ser att detta inte är bara en kul grej som de faktiskt har nytta av utan att vi är verkligen rätt unika. Vi bestämde i alla fall att de ska gå kurs och bli domare i E-sport vilket kommer att behövas i framtiden. De är alltid kul när det händer något.

Det är också dags att börja planera för vår lilla utflykt till Norge med några tjejer, vilket kommer bli fantastiskt roligt. Även farbror kommer få lite utbildning på högskolan i Bodö. Känns väl sådär att åka tillbaka till vintern nu när våren har kommit men vad sjutton det får man ta, får bli Polen nästa år istället.

Det känns också skönt att vi har kommit igång lite med att göra appar och vi har fått en rätt bra idé som vi ska utveckla tillsammans och då kanske vi kan sälja den till en eller annan som behöver den.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar