Leta överallt!

söndag 28 juli 2013

God Jul!

I år kommer julen tidigt för alla konspirationsteoretiker. Snacka om att bollen ligger på straffpunkten. Nu gäller det bara för dessa jeppar att kliva fram och hitta på en "trovärdig" historia till detta dödsfall.

Barnaby Jack var en av de bästa hackers som världen har haft. Killen hade en synnerlig förmåga att hitta säkerhetshål i de flesta system. Han är mest berömd för att ha hackat en insulinpump och en ATM-maskin så den spottade ut pengar, insulinpumpen producerade naturligtvis inte pengar utan insulin, därav namnet på pumpen.

Om en vecka skulle han föreläsa i Las Vegas av alla ställen och där skulle han visa hur han kommit på hur man skulle kunna hacka sig in i en pacemaker. Det rådde inga tvivel om att Banaby jobbade för de goda men det kommer inte spela någon roll för konspirationsteoretikerna. Det ska bli intressant hur storyn kring hans död kommer att behandlas. Att en 35-åring dör på ett hotellrum av "naturliga" orsaker känns konstigt för en naturlig orsak enligt statistiken är antagligen i en bilolycka. Nu ska jag inte raljera kring att Jack ska ha dött i en bilolycka på ett hotellrum, det låter lite konstigt. Undrar om CIA var inblandade, eller FBI, kanske Nordkorea. Det låter sannolikt att Nordkorea eller den ryska maffian var inblandade så det kör vi på.

Barnaby jobbade för de goda som sagt och han var för tillfället anställd av ett läkomedelsföretag, därav projektet med att hacka en pacemaker. Undrar om Nordkoreas ledare Kim Jong-un har pacemaker? Han är född 1984 så det är inte troligt, det är inte så troligt heller att han kanske var ett mål för en hacker eftersom de har det lite jobbigt i det landet, inte kul att komma dit med en bärbar dator och sen finns det inte el på hotellrummet.

Fidel på Kuba då, har han pacemaker, inte sjutton vet jag men han är så svag så att man knappast hinner dit innan han packar väskan själv och åker till de sälla jaktmarkerna.

Putin kanske? Inte troligt då han ser till att rensa på blod, lever och njurar med sprit och säkert en hel del av den. Man kan säkert tro att han är etanoldriven, vilket gör honom till en väldigt miljövänlig människa trots att den senaste tiden inte har varit mycket till människo människa.

Det måste vara den ryska maffian, allt verkar peka på det. Så vi säger väl så att den ryska maffian dödade Barnaby, kanske med hjälp av CIA för att krydda steken lite. CIA är nog sura på de flesta människor som har en förmåga som dom inte kan köpa och Jack verkar ju vara ett hot mot de flesta om han ville. Grejen är att han inte ville men alla har vi väl en mörk sida och den var nog inte CIA intresserade av, tänk om deras register över alla dumheter skulle hamna på nätet. Vi har ett motiv helt klart nu så jag tar nog och fimpar spåret med ryska maffian utan jag kör på CIA istället.

Tänk om Julian Assange känner Barnaby, dom kommer ju ändå från samma halva av jorden så helt otroligt är det inte. Att Julian just nu sitter i frivillig husarrest sen ett bra tag tillbaka. Han ska tydligen ägnat sig åt överraskningssex och sexuellt utnyttjande av två kvinnor när han var i Sverige för ett par år sedan. Tänk om dessa två, Barnaby och Assange känner varandra, då är det inte så konstigt om CIA har fått kalla fötter och tagit livet av vår stackars hacker.

Eller så dog han bara av ett hjärtfel, droger eller alkohol.

Fredrik

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar