Leta överallt!

fredag 30 mars 2012

Fredagsfight



Detta klipp tycker jag är hysteriskt roligt. I Storbritannien har de stora problem med våld på nätterna, framförallt när pubarna stänger runt 11, och sen när nattklubbarna stänger efter två då det är mycket folk som rör sig på stan.

I detta klippet är det tre överförfriskade unga herrar som kryddar sin lördag med att bråka och slåss med andra som vill dansa och ha roligt. Samtidigt är det ett annat gäng med bla Dean Gardener, 19, and Jason Fender, 22 som har en svensexa för sin kompis och de har klätt ut sig till transvestiter. När gänget tar sig från den lokala puben till en nattklubb så råkar deras vägar korsas med de på de tre grabbarna som vill bråka lite med intet ont anande festprissar.

Ett litet problem som de tre inte har räknat med är att denna svensexa består av sex grabbar som har ett intresse som gör saker och ting en aning mer komplicerat för de tre killarna och det är MMA (mixed martial arts). Dean och Jason är t om brittiska mästare i den idrotten vilket de tre klantskallarna inte tagit med i kalkylen. Ni förstår säkert både dilemmat och vad som kommer hända. Bilderna är tagna från en av miljoner övervakningskameror som finns i Storbritannien.

Ha en bra dag! :)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar